dijous, 24 d’abril del 2008

Fem pa!

Els alumes de 4rt d'ESO han fet un taller amb en Benet de fer pa!

Aquí tenim les diferents fotos:
BubbleShare: Share photos - Powered by BubbleShare

dimarts, 22 d’abril del 2008

Subestació de Juià

BubbleShare: Share photos - Powered by BubbleShare


El passat 28 de març els alumnes de 1er i 2on de batxillerat de tecnologia(que entre tots no superaven la desena)van fer una visita a la Subestació de Juià, que arriven 400.000 V des de Vic per tal de distribuir-los per tota Girona.

La visita va ser molt agradable i impresionant degut a la gran maquinaria i perillositat que hi havia allà.

dijous, 10 d’abril del 2008

Manipulem el textil

BubbleShare:
Aquí podeu veure-hi els treballs finals del 2n trimestre dels alumnes de 1r d’ESO del crèdit variable “manipulem el tèxtil”


Sara i Lidia

dijous, 3 d’abril del 2008

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.



El professor de l’àrea de literatura i castellà Josep Mª Uyà i la professora de l’àrea d’anglès i coordinadora de batxillerat Rosa Pagès han fet, amb la col·laboració dels estudiants de 4rt d’ESO –que feien d’actors- l’obra de teatre “Airport”.

Aquesta obra ens parla de la vida de dins d’un avió; passatgers, hostesses, etc.
Airport és una obra completament en anglès. Això demostra que els nostres companys de 4rt han hagut de “pencar” fort, ja que sempre és difícil fer una obra de teatre i més si aquesta és en una llengua estrangera i complicada com és l’anglès.

Amb Airport podem veure que en aquest institut hi ha un alt nivell d’anglès, molta motivació i es demostra, alhora, que quan es vol es pot arribar a grans nivells d’aquesta llengua mundialment emprada

Atenció concurs!


La Fundació RACC i el Servei català de Trànsit van posar en marxa el programa joves i conducció:


- Un dret i una responasabilitat damb l'objectu de millorar la seguretat viària dels joves.


Ara, conjuntament amb la revista Secundèria escrea el concurs joves i conducció: - Un dret i una responsabilitat. Tot un repte que et farà guanyar molts premis.


Estàs preparat?


Consulta les bases completes del concurs a: http://www.jovesiconducció.cat/


SORT!

caligrafia japonesa


El passat trimestre es va fer a l'ies un curs de caligrafia japonesa dedicat a els alumnes de 4t d'ESO i 1r de batxillerat, a carrec de Yoki Miko, gran filoleg japones conegut a nivell mundial i amb un gran domini de la llengua castellana.

Les seves classes magistrals van ser dudes a terme durant tot el dia, els alumnes participants van quedar molt satisfets dels coneixements adquirits en aquestes classes del mestre Miko.