dijous, 22 de novembre del 2007

La nostre biblioteca


L’IES de Celrà té una biblioteca pròpia a dins del seu edifici central. La biblioteca es troba a la part dreta de l’edifici, properes a unes escales que porten a la segona i tercera planta. L’encarregada és la Thaïs.

En aquests moments tenim una gran varietat de llibres i fins i tot comptem amb algunes revistes i còmics. Tenim també Treballs de Recerca d’antics alumnes que serveixen com a model per als estudiants que encara l’han de fer.

Disposem també d’obres dels nostres propis professors, com per exemple d’en Josep Mª Uyà (professor de llengua i literatura castellana) i, properament, d’en Xavier Cortadellas (professor de llengua i literatura catalana i universal).

La nostre biblioteca està ben farcida de llibres, no obstant us agrairíem que contribuíssiu fent una petició dels llibre que creieu que haurien d’haver-hi a la biblioteca però que encara no hi són.

Com a primera petició, els estudiants de 2n de Batxillerat de la branca filològica ens agradaria que hi haguessin diccionaris de fonètica catalana i els llibres que els que fem Literatura Universal necessitem (Madame Bovary)

Us agrairíem que ens diguéssiu quins llibres desitgeu.

Atentament: Rubèn Cenamor i Sergi Garriga

1 comentari:

Institut de Celrà ha dit...

kina kagarada de biblioteca!!!!!!!
cenamor marikon